Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek

Érdekes szakmai konferenciák a horizonton

2017. április 5., 18:50
Tematikus konferenciák és szakmai fórumok áprilisban és májusban. A téma az ásványi nyersanyagok jobb felhasználása, a talajerő optimális kihasználása, földtudomány, környezettudomány, energetika valamint a mikro- és nano mérettartományú különleges anyagok előállítási technológiái és vizsgálati módszerei.

-        2017. 04. 19. AGRÁR - ÁSVÁNYVAGYON FÓRUM - szakkonferencia az ásványi nyersanyagok és a mezőgazdaság kapcsolatáról, Az Ásványvagyon gazdálkodási fórum 6. előadóülése - Gyöngyös

 

Országunk két legfontosabb természeti erőforrás csoportja jelentős többlet erőforrásokat mozgósíthat a nemzeti össztermék gyarapítása, az ásványi nyersanyagok jobb felhasználása, a talajerő optimális kihasználása révén. A szakkonferencia célja, hogy erről ismereteket adjon és az ásványi nyersanyagokat kutatók, termelők, feldolgozók, valamint az ezeket felhasználó agrár szakemberek találkozhassanak, eszmét cseréljenek.

http://foldtan.hu/hu/node/502

 

-        2017. 04.20 – 21. microCAD Konferencia – Fenntartható Természeti Erőforrás-gazdálkodás Szimpózium - Miskolci Egyetem

 

A konferencia célja: a Miskolci Egyetem akkreditált tudomány területein tevékenykedő hazai és külföldi kutatóknak, szakembereknek és PhD hallgatóknak lehetőséget biztosítani kutatási eredményeik bemutatására, az eredmények megvitatására, új szakmai és emberi kapcsolatok kiépítésére. A konferencia keretein belül kerül megrendezésre a Fenntartható Természeti Erőforrás-gazdálkodás Szimpózium, amelynek a Földtudományi, és a Környezettudomány, Energetika Szekcióiban hallgathatunk előadásokat.

http://www.uni-miskolc.hu/~microcad/

 

-        2017. 05.24. Környezetbarát Cement és betonipari tudományos ülés – Miskolci Egyetem

 

A Tudományos ülésen több hazai egyetem és cég mutatja be legújabb kutatási eredményeit a környezetbarát és energia hatékony cement- és betonipari technológiák területén és bemutatásra kerül egy a Miskolci Egyetemen nemrég elindult eszközbeszerzési pályázat, amely a fenti tudományos-szakmai területen eredményesen alkalmazható elsősorban a mikro- és nano mérettartományú különleges anyagok előállítási technológiái és vizsgálati módszerei vonatkozásában.

Meghívó és program itt.

 

Kiemelt partnereink

 

 

Kiemelt projektjeink