Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hallgatóinknak

Tisztelt Hallgatók!

Az alábbi oldalakon igyekeztünk minden a tanulmányaikhoz fontos információt összegyűjteni, elérhetővé tenni. Amennyiben nem találják meg, amit keresnek, abban az esetben érdemes tudni, hogy Intézetünkön a hallgatói ügyintézést, Neptun adminisztrációt Losonczi Laura végzi, az oktatás szervezésért (kirándulások, nyári gyakorlatok) szervezését Dr. habil Faitli József látja el. Forduljatok hozzájuk bizalommal.

Fontos Információk

Szakdolgozat és Diplomaterv Témák

Az Intézet által művelt szak és tudományterületek leírása itt található. Amennyiben egy - egy téma felkeltette az érdeklődésed, keresd meg a témát jegyző oktatót és egyeztess vele. Ha megtaláltátok a témát:

Fontos tudni, hogy a szakdolgozat/ Diplomakonzultáció tárgy felvételéhez az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

  • BSc képzésen minimum 180 teljesített kredit, valamint a dolgozatod témájának regisztrációja a szakdolgozat készítését megelőző félév szorgalmi időszakának utolsó napjáig az Intzéeti adminisztráción.
  • MSc kézésben minimum 60 teljesített kredit. Diplomaterv témádat a Diplomaterv I tantárgy keetében dolgozod ki, a félév végén a témát regisztrálni kell az Intézet adminisztrációjában. A Diplomaterv II tantárgyat a teljesített Diplomaterv I tantárgy után lehet felvenni.

A szakdolgozat/diplomaterv témaválasztás adatlapját ide kattintva érhetitek el.

A szakdolgozat/Diplomaterv védése után záróvizsgát kell tenni. A Záróvizsgára vonatkozó szabályokat itt találhatják. Szakdolgozat és diplomaterv, valamint Neptun ügyintézés kapcsán érdeklődni Losonczi Laura igazgatási ügyintézőnél lehet.

Kiemelt partnereink

 

Kiemelt projektjeink

 

 

 

ISZAPKEZELÉS