Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek

Környezetmérnök hallgatót díjaztak a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség hallgatóknak kiírt pláyázatán

2016. szeptember 29., 19:40
A beton.hu, a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalataik támogatásával 2016. szeptember 29-én a budapesti LURDY Rendezvényközpontban ismét Beton Fesztivált rendezett. A fesztivál célja, hogy nemcsak elméletben, de workshopokon keresztül a gyakorlatban való hasznosítást bemutatva ismertesse meg a beton alapanyagot a szakmabeliekkel és mindazokkal, akik érdeklődnek az építészet vagy a betondizájn iránt.

A rendezvényen díjazták a  Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) tagvállalatainak támogatásával kiírt, hallgatóknak szóló zárt pályázatra beérkezett pályaműveket. A pályázat célja  megismerni és megismertetni a szakmával, illetve a közvéleménnyel azon megoldásokat, amelyek tervezése és megvalósítása során elsődlegesen alkalmazott anyag a beton, továbbá bemutatni azokat a technológiákat, amelyek a beton és alapanyagainak előállításához, alkalmazásához kapcsolódnak.A bírálóbizottság Szenczi Ágnes Környezetmérnök MSc. pályamunkáját értékelte és díjat adott át.

 

Ezúton is gratulálunk Ágnesnek és témavezetőinek, Dr. Mucsi Gábor egyetemi docens, és Dr.Nagy Sándor egyetemi docens  uraknak a szép eredményhez!

 

NyKE Team

Kiemelt partnereink

 

Kiemelt projektjeink

 

 

 

ISZAPKEZELÉS