Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

PhD Képzés

MSc szintű diplomát szerzett, kiemelkedő teljesítményt nyújtó mérnököknek lehetőségük van a Mikoviny Sámuel Földtudományi Doktori Iskolában tovább folytatni tanulmányaikat, egyénre szabott oktatási és kutatási programok keretében. A doktori képzés nappali, levelező és egyéni felkészülési formában folyhat. A képzés két fő részből áll: a tanulmányi és kutatási időszakból valamint a doktori fokozatszerzési eljárásból (doktori szigorlat letétele, az értekezés benyújtása és megvédése). Ezt követően kerülhet sor a doktori fokozat odaítélésére és az oklevél átadására.

A doktori iskola a földtudományokon belül azon a területeken tevékenykedik, melyek megfelelnek a Műszaki Földtudományi Kar képzési profiljának. A tématerületek kari intézetekhez kapcsolódnak, így azok oktatási-kutatási programjának összeállításában, továbbá a kutatási témák meghirdetésében az intézeteké a meghatározó szerep. Az Intézet által művelt szak és tudományterületek leírása itt található. Amennyiben egy - egy téma felkeltette az érdeklődésed, keresd meg a témát jegyző oktatót és egyeztess vele. Ha megtaláltátok a témát, akkor jelentkezz!

Ide kattintva érheti el a Doktori Iskola oldalát.

Kiemelt partnereink

 

Kiemelt projektjeink

 

 

 

ISZAPKEZELÉS