Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

TDK témák

A tehetséges hallgatók a Kar által rendezett Tudományos Diákköri Versenyeken, Tudományos Diákköri Konferenciákon csiszolhatják tudásukat. Az egyetemi hallgatók számára az egyik legnagyobb megmérettetés a tudományos diákköri dolgozatok elkészítése és megvédése. Hallgatóink még intenzívebb mentorálásához nemrég került megalapításra a szakkollégiumunk, melynek keretében izgalmas szakmai előadások is megtartásra kerülnek. A Kar intenzív kutatás-fejlesztési és pályázati aktivitásának köszönhetően többször tíz fő azon hallgatóink száma, akiket aktívan be tudunk vonni az aktuális kutatásokba, ipari megbízásokba. Legtöbbször a hallgató által végzett munka eredménye lesz a szakdolgozat is, vagy éppen az eredmények hazai, illetve nemzetközi konferencián történő megjelenítése. A 2013-ban megrendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián a kar 30 nevezett dolgozattal volt jelen, melyek közül 15 db díjazásban részesült. A díjazottság tekintetében ez az 50%-os eredmény az országos 30%-os átlaghoz képest kimagasló. A dolgozatok ilyen arányú sikeréhez nem csak a kar elkötelezett oktatói, hanem a karon futó igen jelentős kutatási-fejlesztési projektek is hozzájárultak, melyek a napi szintű iparági problémák megoldására késztetik a kutatás iránt érdeklődő hallgatókat.

Az Intézet által művelt szak és tudományterületek leírása itt található. Amennyiben egy - egy téma felkeltette az érdeklődésed, keresd meg a témát jegyző oktatót és egyeztess vele. Ha megtaláltátok a témát, akkor jelentkezz! Bővebb információ itt.

Kiemelt partnereink

 

Kiemelt projektjeink

 

 

 

ISZAPKEZELÉS